Despre

HR Info – Un blog despre dezvoltare, inovare, creativitate și eficientizare la nivelul de Management de Resurse Umane și totuși nu numai asta.

O mixtură de articole ce cuprinde toate ariile de activitate ale HR- ului. De la proceduri utile și simplu de implementat în recrutare, la teorii complexe, cercetări fără de granițe și varii ipoteze.(Articolele vor fi distribuite în categorii precum: Dezvoltare organizațională; Recrutare; Teorii motivaționale în practică; Team Building/Training)

De asemenea vă invit să faceți și o călătorie alături de mine prin Cartea de pe Noptieră, un loc în care voi scrie despre cărți/texte/cercetări ce m-au fascinat sau care mi-au atras atenția în mod deosebit. Veți putea răsfoi de la recenzii simple de carte până la idei/ opinii/ păreri cu referire la scrieri ce mă angrenează în activități de studiu, creative și artistice.

Sunt Maria Lovin și vă urez <<Bun venit pe acest blog!>> ce sper să vă inspire (așa cum mă inspiră de altfel și pe mine) și să vă deschidă noi uși spre ideile voastre și spre latura creativă a lucrurilor.

 

Cu drag,

Maria

 

P.S. Imaginile din cadrul acestui Blog sunt book cover-uri, scheme/diagrame proprii și imagini creative/ reprezentative pentru diferite articole cu sursa:

freeforcommercialuse.net

morguefile.com

pixabay.com

Le recomand la rândul meu deoarece sunt site-uri de o calitate ridicată.

newspaper-595478_1280